Huurdersorganisatie Uithuizen

Nieuwsbrief november 2020 – fusie SUW en De Delthe; versterkingsoperatie

Nieuwsbrief HuurdersOrganisatie Uithuizen November 2020

Beste huurders,

Wij hebben uw hulp nodig!

In de komende jaren gaat er veel veranderen:

  1. Fusie SUW en De Delthe?

Mogelijk gaat onze huisbaas -de SUW- samen met De Delthe, daar loopt nu een onderzoek naar. Wij moeten daar als huurdersorganisatie mee instemmen, of niet. Om dat te kunnen doen willen we graag weten wat u ervan vindt.

  2.   Versterken/Sloop/Nieuwbouw

De komende jaren gaat een groot deel van Uithuizen op de schop! Dat komt door de versterkingsoperatie. Dit kan betekenen dat uw huis gesloopt wordt. Dat is het meest ingrijpende. Andere mogelijkheid is dat uw huis versterkt wordt. Wij worden als huurdersorganisatie bij dit alles wel betrokken – maar u ook?

Adviesraad HOU

Daarom gaat de HuurdersOrganisatieUithuizen een adviesraad oprichten. Tijdelijk? In ieder geval voor de komende jaren! En denk nou niet meteen dat dit niks voor u is of dat het toch allemaal niet uitmaakt.Dat doet het namelijk wel: laat u horen, geef uw mening, denk met ons mee! Dan weten wij nog beter wat er speelt, wat mensen er van vinden en of alles wel goed gaat, of niet. Bovendien, wij weten ook niet alles en hebben niet de wijsheid in pacht. Maar met elkaar komen we wel verder!

Hoe? Stuur een mail naar huurdersorganisatieuithuizen@gmail.com of bel naar:
0595-769032 en laat ons weten dat u meedoet. Wij gaan als alle reacties binnen zijn één of meer bijeenkomsten organiseren, (natuurlijk Corana-proof en volgens de geldende richtlijnen).
Daarna wordt de Adviesraad HOU officieel en gaan het bestuur van de HOU en Adviesraad regelmatig om de tafel.
Wij willen op deze manier met alle kennis en ervaringen een (nog) beter overleg hebben met de SUW.

En verder nog dit:

Een ledenvergadering van de HOU zit er dit jaar door Corona niet in. De groep mensen wordt te groot en we voldoen dan niet aan de regels.
Wel zetten we de informatie zoveel mogelijk op onze website (huurdersorganisatieuithuizen.nl) en brengen een nieuwsbrief rond. De kascontrole wordt natuurlijk uitgevoerd. Het resultaat staat op onze website, daar staat ook de begroting.

Vragen? Mail: huurdersorganisatieuithuizen@gmail.com.

Wij hopen u binnenkort te zien of te spreken!

Bestuur HuurdersOrganisatieUithuizen: Jan Heero, Renee, Kees en Miranda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *