Huurdersorganisatie Uithuizen

Welkom op de website van Huurdersorganisatie Uithuizen

Deze huurdersorganisatie is in 1999 opgericht  onder de naam Oet en Thoes. Onlangs is deze naam gewijzigd in Huurdersorganisatie Uithuizen.

Huurdersorganisatie Uithuizen behartigt de belangen van de huurders van de Stichting Uithuizer Woningbouw in Uithuizen.

U kunt bij ons hulp en informatie vragen over zaken betreffende uw huurwoning. Ook als u er zelf niet meer uitkomt met de SUW, kunnen wij hierin voor u bemiddelen.

Regelmatig hebben wij als huurdersorganisatie overleg met de SUW, Woonbond en diverse andere betrokken instanties.

Op dit moment is een groot aandachtspunt de gebeurtenissen rondom de aardbevingen in Groningen en de gevolgen hiervan voor de huurder. Hierover zijn wij regelmatig in overleg met de SUW, de woonbond en is er een nauwe samenwerking met de andere huurdersorganisaties en de Haan advocaten.

Als u vragen heeft, kunt u een mail sturen naar: huurdersorganisatieuithuizen@gmail.com

Bent u nog geen lid van Huurdersorganisatie Uithuizen en wilt u dat wel worden? Stuur ons dan een mail met daarin u naam, adresgegevens en telefoonnummer en wij nemen contact met u op. Het lidmaatschap kost eenmalig €5,- voor de huurders van de SUW. Voor huurders in de gemeente Eemsmond, die huren bij een verhuurder zonder eigen huurdersorganisatie, komt daar een jaarlijkse contributie bij van € 7,- per jaar.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *